Sunday, 27 February 2011

Hidup berpuak-puak?


Memang tak elok hidup berpuak-puak ni,tapi apa boleh buat orang zaman sekarang.Zaman dulu-dulu tak kisah la sangat.Aku pelik jugak dengan sesetengah "puak" ni.Apa yang tak puas hati dengan kami pun tak tau,nak kata tak kawan,memang kawan.Cuma yang membezakan kami dengan "puak" tu cara life dengan hobi je pun.Kalau nak bandingkan pasal cara pemikiran mereka dengan kami memang jauh la.Bezanya,diorang nampak je macam dah tua-tua,tapi fikiran sempit,still macam budak-budak.Kami pun kadang-kadang agak kebudak-budakan la jugak,tapi untuk certain times & things je la.HEHE."Puak" ni gelarkan kami "Golongan Elit".WTF mann?Apa yang "Elit" sangat kami?Sama je macam korang la gila dan diorang ni suka judging kami sesuka hati.Sebab aku dengan kawan-kawan aku still sambung belajar kat kolej diorang boleh la nak beza-bezakan macam tu?pfftt..TAKE A LOOK YOURSELF AT MIRROR la,korang yang sempit lagi merempit sampai ke tua.Masa depan entah ke mana,lagi nak judge kami.Yes,not all of them macam tu.Tetapi MAJORITI nya memang macam tu.Apa kami buat semua dorang nak pelik,tapi diorang tak sedar lak apa yang diorang buat?Come on la.Wake up!Grow up!Tengok la dunia luar sikit,sampai bila nak terkepam macam tu kasi update sikit dengan dunia luar.
"Don't blame us because you were born with a clit for a c**k and a tiny little beanbag to house what passes for balls."  
- Alel -

No comments:

Post a Comment