Wednesday, 2 March 2011

Papan Selaju

"SKATEPARK OF TAPAH" 8=D

Yeahh,kali ni aku nak cerita pasal "Papan Selaju" ni lak.Haa,benda ni dah macam dalam darah daging kami lak rasanya.Nak kata main sampai tahap pro tu tak lah,kami main biasa2 je.Just for fun orang kata.Skate ni boleh buat addicted jugak kadang-kadang.Bila sehari tak meluncur rasa semacam je.Rasa horny je dengar bunyi deck tu pop,grind kat atas bar,land kickflip dengan smooth.*SHITT! & bunyi si Padil mencarut-carut sambil mengetip gigi.HAHAHA*kompem beliau sedang memaki hamun baca post ni.
Kitorang ni entah generasi keberapa entah kat Tapah yang meluncur nih.Tapi dulu aku ada buat kira-kira dengan Si Ejay *old timer peluncur kat Tapah.Kitorang ni ada la dalam generasi ke-8 macam tu la kot.Dah merata tempat kitorang skate kat area Tapah ni.Tapi satu tempat pun tak kekal lama.Ada kena halau la,sabotaj dll.Akhirnya kitorang jumpa tempat heaven & bebas meluncur macam nak bogel je.HAHAHA.Tempat tersebut adalah kat depan rumah aku.Iaitu "Basketball Court" a.k.a "Skatepark of Tapah".Dah macam-macam obastacle kitorang buat kat sini,tapi semuanya hilang tanpa dikesan,kena curi*cilaka punya macha botak! jahanam.Last-last kitorang dah bengang gila babi,kitorang pun bermesyuarat pakat buat concrete box & concrete launcher.Mampuih,sapa nak jahanamkan ke nak curi ke memang tak dapat la.HAHAHA.
Ni nak cerita lagi memang 1000 patah perkataan pun tak cukup.So setakat ni je lah & this week kitorang ada epic battle iaitu "Battle At The Court"*acah-acah Battle At The Berrics la kononnya.LMAO.
B.A.T.C ni kira Game of Skate la.
So,stay tune nanti kitorang akan update pasal "BATC" ni. : )


"I consider skateboarding an art form, a lifestyle and a sport."
-Tony Hawk-





"BATC Wall Chart.HEHEH"




-Alel-

3 comments:

  1. kau mmg cb alel..aku bg smngat la..tidak budak2 tu byk main2.HAHA semoga brjalan lancar BATC

    ReplyDelete
  2. tu bukan semangat,tu self-destruction.hahah

    ReplyDelete
  3. self destruction ape wth??
    come on la..pfft

    ReplyDelete